ישנם לא מעט טיפולים להסיר את הטחורים באזור פי הטבעת. בדרך כלל טיפול כירורגי יתבצע רק במקרים מסוימים אותם הבאנו במאמר על סוגים והתוויה לניתוח. במאמר הבא נסקור את תהליך הניתוח בכדי ללמוד עליו יותר.
כ־5% מכלל האוכלוסייה מושפעים מתסמינים שונים של מחלת הטחורים. הם בדרך כלל לא נעימים אך חשוב להיות מודעים אליהם ולמצב הספציפי של המחלה לפני מחשבה על טיפול כירורגי. במאמר הבא נסקור את המצבים השונים בהם לא תמיד מומלץ לנתח.
ישנם מקרים בהם הבקע אינו גדול מדי ואינו גורם לתחושת אי נוחות וכאבים, האם גם במקרים הללו דרושה התערבות כירורגית? האם אפשר לחיות עם הבקע בשלום גם מבלי לעשות ניתוח? על זאת במאמר הבא.
האפשרות היחידה בטיפול בבקעים היא לבצע ניתוח לתיקון דופן הבטן ולהחזיר את האיברים הפנימיים למקומם. אין ספק שהגישה הלפרוסקופית היא מהמובילות בתחום הכירורגי ובמאמר זה נראה מדוע דווקא להשתמש בה על מנת לתקן את הבקע במידה ויש התוויה.
לא כל גוש בגוף הוא גידול סרטני. בגוף, לעתים קרובות, נוצרים גושים שפירים כתוצאה מהתרבות תאים ברקמה מסוימת, אך הם לא הורסים את הרקמה או פולשים לאיברים האחרים. במאמר הבא נסקור גושים שפירים שכיחים הדורשים התייחסות מיוחדת.